Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 9 de gener del 2016

VF de Can Puig dels Furiosos : Corredor del Montnegre

Diumenge 3 de Gener del 2016

No feia gaire havia vist a Deandar una nova ferrada ideal per fer-la amb els peques, seria la quarta, i com que no estava gaire lluny de Badalona, una hora en cotxe, cap allí que varem anar. 

Per arribar s'ha d'anar fins a La Batlloria, travessar-la fins arribar al camp de futbol, seguir recte per un camí de terra que deixa el camp de futbol a la dreta,  després girar a l'esquerre i arribar fins un pont que passa per sobre l'AP7 i a partir d'allí girar a l'esquerre i seguir les indicacions que hi ha cap a Can Puig del Furiosos (veurem cartells que indiquen com arribar-hi). Nosaltres varem seguir les indicacions del Google Maps, però ens van portar per mal camí. Millor seguir les indicacions anteriors.

La ferrada està situada dins de la masia i és de pagament, 5€ per persona, 2'5€ més per persona si no es té politja per cada llançament amb la tirolina final; és aconsellable posar-se en contacte amb el Mas abans d'anar-hi per assegurar-nos que es pot fer. 
És una ferrada bastant fàcil de fer, sense gaire alçada, on pots escapar-te en qualsevol moment i ideal per fer-ho amb nens que s'estan iniciant.  Nosaltres la varem fer amb el Sergi i la Lucía, que tenen 11 anys, i passen del 1'5 metres, i s'ho van passar d'allò més bé. També vam anar amb el Martí, més petit i que no la va fer, seguint el recorregut de la ferrada per sota. 
Si el nen no arriba als 1'5 metres d'alçada no ho recomano.

Arribem a la Masia, parlem amb el propietari que ens explica el camí a seguir. En deu minuts hi som. Ens equipem, la Marta s'ha deixat el casc a casa, i comencem a fer-la. El recorregut transcorre entre grans rocs de granit coberts de vegetació. Excepte un parell de desploms que poden esquivar-se anant per l'esquerre, la resta pot fer-se sense gaire complicacions.  

Inici de la ferrada

Fem servir un petit tronc per posar el peu
Sergi arribant al final del primer tram
Lucía i Silvia arriben després
Minitram entre rocs
Nou tram

El Martí s'ho mira des d'abaix


Passem entre rocs

Sergi baixant pel roc



La ferrada continua entre nous rocs









Martí mira fulles mentre els altres fan la ferrada
Marta pujant








Silvia arriba la primera
Lucía pujant sense problemes


Un cop finalitzada la ferrada seguim les marques blaves que ens porten a tres ponts entre els arbres. Aquest és l'únic lloc de la ferrada on hi ha una mica d'alçada. Els fem sense problemes. 


El grup entremig del ponts als arbres
Sergi fent els ponts



Quan s'acaben els ponts trobem la politja. Silvia, Lucía i jo la fem i donem per acaba la ferrada.


La ferrada acaba just al costat de la masia. Tornem la politja i tornem cap a casa amb una nova ferrada apuntada a la llista.

2 comentaris:

  1. Moltes gracies per explicar tot aixo per internet i ferho public!!! Es fantastic que els nens ho puguin fer!!! Fins aviat!

    ResponElimina